Suzanne

‘Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang’

Ik ben een ondernemende vrouw (1972), zowel zakelijk als privé. Ik maak snel contact met mensen en vind het leuk om kennis te maken met verschillende mensen, organisaties en culturen. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit heb ik gekozen voor de richting Organisatiekunde omdat deze richting het beste aansloot bij mijn interesses.

Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt als organisatieadviseur bij een organisatieadviesbureau. Het klantenbestand bestond zowel uit profit als non-profit organisaties. Hierna heb ik ruim 8 jaar gewerkt bij een woningcorporatie die vlak voor mijn indiensttreding was ontstaan uit een fusie. Ook hier heb ik mij bezig gehouden met verschillende facetten van de interne organisatie. In 2008 heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met o.a. het inrichten van processen en projecten van het begin tot het einde managen. Hierbij is afmaken mijn kracht. Het leuke van deze werkzaamheden is dat je het nooit alleen doet maar altijd samen met de medewerkers van de organisatie.

In mijn vrije tijd reis ik graag, bij voorkeur naar landen en gebieden die nog niet door het massa toerisme zijn ontdekt. Ook fotografeer ik graag, met name tijdens mijn reizen.